Beşiktaş'ta Santos'un Aboubakar planı

Beşiktaş'ta Santos'un Aboubakar planı
Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Aboubakar’ın yine yedek çıkması bekleniyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Vincent...
Trendyol Süper Lig'de yarın deplasmanda İstanbulspor'la karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Aboubakar’ın yine yedek çıkması bekleniyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Vincent Aboubakar'a haftaya oynanacak derbide ilk 11'de görev vermek istiyor.

Beşiktaş formasıyla bu sezon Aboubakar 23 maçta forma giydi. Golcü oyuncu, bu maçlarda 11 kez ağları havalandırırken 3 asist kaydetti. Daha önce kadro dışı bırakılan Aboubakar, ligdeki Konyaspor maçıyla takıma dönmüş ve 13 maç sonra forma giymişti.

Son olarak 9 Aralık 2023'te Fenerbahçe ile oynanan derbide sahaya çıkan 32 yaşındaki santrfor, kadro dışı bırakılması, Afrika Uluslar Kupası'nda olması ve sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlıların tüm kulvarlarda yaptığı son 13 maçta forma giyememişti.