Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı'ndan Atatürk'e beddua okuyan Şevki Yılmaz'a tepki

Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı'ndan Atatürk'e beddua okuyan Şevki Yılmaz'a tepki
Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı Ferdi Gümüşçü, Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e beddua ettiği görüntülere tepki verdi: Bedduaları bir din görevlisi olarak şiddetle reddediyorum2. Abdülhamid'in torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı...
Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı Ferdi Gümüşçü, Şevki Yılmaz’ın Atatürk’e beddua ettiği görüntülere tepki verdi: Bedduaları bir din görevlisi olarak şiddetle reddediyorum

2. Abdülhamid'in torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu ve eşi Yiğit Onur Kaya'nın düğünündeki skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi.

Çiftin nikah şahidi olan eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz’ın Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret ve beddua ettiği görüntüler ortaya çıktı. Yılmaz bu sözleri söylerken yanında imam Halil Konakçı'nın da "amin" dediği görüldü.

Bu görüntülere Beyoğlu Nusretiye Cami İmamı Ferdi Gümüşçü de tepki gösterdi.

Sosyal medyasından paylaşım yapan Gümüşçü, "Cumhuriyetin kurucusu, mensubu olduğum Diyanet İşleri Başkanlığını kuran, Kur'an'ı Kerim'in anlaşılması için meal çalışmasını başlatan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e edilen hakaret, iftira ve bedduaları bir din görevlisi olarak şiddetle reddediyorum" dedi.