Biden: 3 UFO düşürdük

Biden: 3 UFO düşürdük
ABD Başkanı Joe Biden, son 1 hafta içerisinde biri Kanada’da olmak üzere 3 tane tanımlanamayan uçan nesne (UFO) düşürüldüğünü açıkladı. Geçen hafta olayın basına yansıması sonrasında ABD hükümetinden resmi bir açıklama...

ABD Başkanı Joe Biden, son 1 hafta içerisinde biri Kanada’da olmak üzere 3 tane tanımlanamayan uçan nesne (UFO) düşürüldüğünü açıkladı. Geçen hafta olayın basına yansıması sonrasında ABD hükümetinden resmi bir açıklama yapılmamışken Pentagon, bu cisimlerin itiş gücü olmadan havada nasıl durduğunun bilinmediğini ve teknolojisi hakkında hiçbir bilgiye sahip olmadıklarını aktarmıştı.

UFO’ların düşürülmesinden günler sonra açıklama yapan Biden, vurulan 3 cismin ne olduğunu bilmediklerini belirtti. Biden, istihbaratlarının düşürülen cisimlerin özel şirketlere bağlı balonlar olduğunu düşündüğünü aktardı. Biden, UFO’ların enkazlarını aramaya devam ettiklerini söyledi. Açıklamalarının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplamak istemeyen Biden, gazetecilere “Beni bir rahat bırakın” diyerek salondan ayrıldı.