Biden’ı FETÖ’yü saklamakla suçladı

Biden’ı FETÖ’yü saklamakla suçladı
AKP lideri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Özbekistan ziyareti sonunda beraberindeki medya mensuplarıyla bir araya geldi. ABD ara seçimlerine ilişkin konuşan Erdoğan, Türkiye'nin F16 ve F35 talebini de hatırlatarak, şunları söyledi:"Şu...

AKP lideri Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Özbekistan ziyareti sonunda beraberindeki medya mensuplarıyla bir araya geldi. ABD ara seçimlerine ilişkin konuşan Erdoğan, Türkiye'nin F16 ve F35 talebini de hatırlatarak, şunları söyledi:

"Şu anda bazı olumlu haberler yine geliyor ve bu olumlu haberleri de bizler yakın takipte sürdürüyoruz. Temennim odur ki yani önümüzdeki ay bazı müjdelerle dolu olsun ve F16 konusunu çok daha olumlu istikamette geliştirelim. Temsilciler Meclisinde Cumhuriyetçiler açık ara işi önde kapattılar ama şimdi tabii Senato var. Senatoda iki üç yer çok büyük önem arz ediyor. Yani bu iki üç yerde eğer Cumhuriyetçiler başarılı çıkarsa belki iş bizim için çok daha kolay olacaktır. Şimdi süreci takip ediyoruz."

Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimini de hatırlattı, Yunanistan’ı, Avrupa ülkelerini suçladı ama ABD Başkanı’nı isim vererek Fetö liderini saklamakla suçladı:

“Şu anda bunlara kim sahip çıkıyor? Başta Yunanistan. Kaçıp Yunanistan’a gidiyorlar, kaçıp Avrupa’ya gidiyorlar. Hep buralara kaçtılar; Almanya’da, Fransa’da, Hollanda’da, Danimarka’da, İngiltere’de, Amerika’da yaşıyorlar. Ve bu adamı Amerika saklıyor. Kim saklıyor? Biden saklıyor. Kendilerine Pensilvanya’da devasa bir kaşane verdiler, orada bu adam yaşıyor. Bana terörün merkezi neresi diye sorarsanız; işte ben size şu anda bunu söylerim."