Bile bile lades

Bile bile lades
İkizdere’nin MHP’li Belediye Başkanı Karagöz, taş ocağına karşı verilen mücadeleyle ilgili “Kimse bizden elimize sopa alıp jandarmaya saldırmamızı beklemesin. İşi erkine bıraktık, yani devlete” dedi.Son bir aydır ülke...

İkizdere’nin MHP’li Belediye Başkanı Karagöz, taş ocağına karşı verilen mücadeleyle ilgili “Kimse bizden elimize sopa alıp jandarmaya saldırmamızı beklemesin. İşi erkine bıraktık, yani devlete” dedi.
Son bir aydır ülke gündeminde İkizdere’nin İşkencedere Vadisi’ne yapılması planlanan taş ocağına karşı İkizderelilerin mücadelesi yer alıyor. İkizdere’nin MHP’li Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Duvar’ın sorularını yanıtladı.
Hakan Karagöz, “Bu saatten sonra benim belediye başkanı olarak, Hakan Karagöz olarak söyleyeceğim her söz, yazacağım her yazı, yapacağım her eylem öncelikle partime, ilçeme ve Cumhur İttifakı’na zarar verir” ifadesini kullandı. Karagöz, şöyle devam etti:
“Öncelikle şunu da söyleyeyim. HES mi, taş ocağı mı derseniz, ben HES derim. Çünkü taş ocağı hepten mahvedecek orayı, taş ocağı bir felakettir. Devlet, ‘orayı rehabilite edeceğiz’ diyor. Sen ne kadar inanıyorsun diye sorarsan ‘yüzde 50 inanıyorum, yüzde 50 inanmıyorum’ diyeceğim bu soruya. Devlet bunu bize taahhüt verdi. 27.04.2021 kararıyla ulaştırma ve altyapı bakanlığı genel müdürlüğü yatırım başkanlığı, buranın eski haline getirileceğini, sadece 13 dönümlük araziden alınacağı taahhüdünü verdi. Gerçekten derdiniz İkizdere mi? Doğru söylemek muhaliflik ise hepimiz muhalifiz. Neyi neye feda ediyoruz bu bir hesap edilsin dedik.”