Binali Yıldırım ve eşinin testi pozitif çıktı

Binali Yıldırım ve eşinin testi pozitif çıktı
Son başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. İddianın basına yansımasının ardından açıklama yapan Yıldırım, kendisinin ve eşinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını...

Son başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın koronavirüse yakalandığı öne sürüldü. İddianın basına yansımasının ardından açıklama yapan Yıldırım, kendisinin ve eşinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yıldırım, şu mesajı paylaştı:
“Vücut kırgınlığı nedeniyle bu sabah Semiha Hanım ile birlikte Ankara Şehir Hastanesi’ne başvurduk. Yapılan tetkikler sonucu Kovid-19 testimizin sonucu pozitif çıkmıştır. Durumumuz iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemizi uygun gördüler”
ÜÇ GÜN ÖNCE RAFTİNG YAPMIŞTI
Binali Yıldırım’ın danışmanı Sinan Çetin ise iddiaları yalanlamış, rutin kontroller için ailecek hastaneye gittikleri söylemişti. Yıldırım üç gün önce memleketi Erzincan’da rafting yaparken çekilen görüntülerini paylaşmıştı.
GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI GELDİ
Binali Yıldırım’ın koronaya yakalandığını duyurmasının ardından siyaset dünyasından da geçmiş olsun mesajları geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bu isimler arasında yer aldı.