Bir değer gitti Mayruk ve Şansal dükkanı kapattı

Bir değer gitti Mayruk ve Şansal dükkanı kapattı
Ünlü modacılar Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal, Türkiye’deki şirketleri Yıldırım Mayruk Moda ve Tasarım’ı kapattı. Barbaros Şansal Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Zoruyla, zorluğuyla ancak onur ve gururla...

Ünlü modacılar Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal, Türkiye’deki şirketleri Yıldırım Mayruk Moda ve Tasarım’ı kapattı. Barbaros Şansal Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Zoruyla, zorluğuyla ancak onur ve gururla sürdürdüğümüz mesleğimizin adası olan makasımız kendi isteğimizle kapanmıştır. Saygı sevgi ve teşekkürlerimizle. Hoşçakalın, laik kalın, özgür yaşayın” ifadelerini kullandı.
Yıldırım Mayruk ve Barbaros Şansal, Türkiye’deki şirketleri Yıldırım Mayruk Moda ve Tasarım’ı kapattı. Kapatma kararını Şansal sosyal medya hesabından duyurdu. Şansal şirketin 60 yıllık çalışma hayatında tüm işçilerinin sosyal haklarının tam olarak sağlandığını, ulusal ve uluslararası anlamda sayısız koleksiyon ve defile imza attıklarını söyledi. Arşivlerinin korumaya alındığını belirten Şansal, kumaşların ise Darrüşafaka’ya bağışlandığını bildirdi.