Boğaziçi İİBF Dekanı, kendine bir görev daha verdi

Boğaziçi İİBF Dekanı, kendine bir görev daha verdi
Kayyım yönetimindeki Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Murat Önder, kendisini bu kez de Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümüne vekaleten başkan olarak atadı. Dekan,...

Kayyım yönetimindeki Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Murat Önder, kendisini bu kez de Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümüne vekaleten başkan olarak atadı. Dekan, yeniden fakültedeki üç koltuğun sahibi oldu.

Gazete Duvar’ın haberine göre, daha önce Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde görev yapan Önder, Boğaziçi Üniversitesi yönetimi tarafından geçtiğimiz yıl şubat ayında İİBF Dekanı olarak atanmıştı.

Prof. Dr. Önder, göreve gelmesinin ardından kendisini ilk olarak verilen disiplin cezası ile İşletme Bölümü Başkanlığı’ndan ayrılmak zorunda bırakılan Prof. Dr. Metin Ercan’ın yerine vekaleten atamıştı. İİBF dekanı daha sonra da Rektör Naci İnci tarafından 22 Ağustos’ta görevden alınan Ekonomi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ünal Zenginobuz’un yerine kendini vekaleten getirmişti.

Önder, böylece bir yıl içerisinde dekanlığını yaptığı fakültedeki üç bölümün üçünde de başkanlık görevi yaparak Boğaziçi Üniversitesi tarihinde bir ilke imza atmış oldu.