Boji’ye bile kumpas!

Boji’ye bile kumpas!
Twitter’da bir kullanıcı, koltuktaki dışkının fotoğrafını paylaşarak “İBB’nin kadrolu köpeği BOJİ tramvaya pisledi” diye yazdı.Bunun üzerine toplu taşımayla ‘gezmesini’ sevmesiyle haber olan ‘Boji’ adına açılan...

Twitter’da bir kullanıcı, koltuktaki dışkının fotoğrafını paylaşarak “İBB’nin kadrolu köpeği BOJİ tramvaya pisledi” diye yazdı.

Bunun üzerine toplu taşımayla ‘gezmesini’ sevmesiyle haber olan ‘Boji’ adına açılan hesaptan, köpeğin tüm gün İBB tarafından kendisine bakılan kulübede bulunduğu belirtildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, bir kişinin tramvay koltuğuna dışkı bıraktığı anların videosunu paylaştı.

Ongun, ilk paylaşıma “Güzel bir cana bile düşman olanlarla uğraşıyoruz” diye tepki gösterdi. Daha sonra ise tramvayın güvenlik kamerası görüntüsü paylaştı.

Görüntüde bir adamın cebinden çıkardığı dışkıyı koltuğa bıraktığı anlar yer aldı.

Sosyal medyada “Boji’ye kumpas”a tepki vardı.

Ahmet Mümtaz Taylan: B*ku yiyen kaşığı cebinde taşır.

Serhat Güvenç: Boji kadar taş düşsün başınıza. Bu nasıl sevgisizliktir?

Aylin Nazlıaka: Hiç şiir okumamış gibi kötüsünüz, Bir köpeğin başını hiç okşamamış, Hiç bayram şekeri dağıtmamış, Çocukla çocuk olmamış gibi kötüsünüz! Bir köpeğe iftira atacak kadar kötü olmayı anlamamız imkansız! #Boji

Anıl G. Özgüç: Yarım saat pazara gittim. Köpeğe kumpas kurulmuş. Cebinde bok olan ama bokunda boncuk olmayanların iktidarı..

Seyit Tosun: Bir köpeğe iftira atmak için cebinde köpek boku ile gezenlerin olduğu ülke olarak Dünya tarihine geçtik.

Mert Yilmaz: Dakikalarca düşündüm insan görünümlü bir oluşum neden bunu yapar? Amacı nedir? Nasıl bu kadar kötü olabilir? Kafamda deli sorularKucaklayan yüzKucaklayan yüzKucaklayan yüz

Nilay Can: Bu nasıl bir rezilliktir! Boji’ye tuzak kurmak nedir? Siz nasil kötüsünüz bu kadar hiç kimse sevmedi mi sizi bu hayatta? Harbi dışkı kafalısınız! Literally köpeğe bok attılar!

Can Gurses: Bir köpeğe kumpas kurmak için bunu yapanlar size neler yapmaz...

Ayşe Çavdar #Vazgeçmeyeceğiz: Sayfa editörü olsam manşetim belliydi: “Bok davası”

Atilla Taş: Boji gibi güzel bir köpeğin bokuna bile muhtaç kalmışlar! Yazık lan!

PuCCa: Cebinden mi çıkarttı boku? Köpeğe iftira atmak için bokla da gezmezsin be

Özgün Demirel: Sevgili #Boji sen sıçsan bile biz o boku temizleriz rahat ol. Asıl mesele seni bile siyasete alet eden iftiracı bokları temizleyememek…

Kazdağları İstanbul Dayanışması: Ceplerinde köpek boku taşıyacak, bir köpeğe kumpas kuracak kadar kötü ama bir o kadar da çaresizler. Boji bu organize kötülükten korunmalı, endişeliyiz.

Mustafa Sönmez: Nasıl bir ruh bozukluğu bu? Sen üşenme cebine köpek boku koy, metroya bin sonra onu gizlice çıkar koltuğa yay. “Bunların Boji’leri  ortalığa bakın ne yapmış!” Nasıl bir ruh çürümesi bu? Yapan da yaptıran da acınacak halde.

Cenk Yiğiter: Çıkar cebindeki telefonu diyorlar ya, sen de çıkar lan cebindeki boku diyelim bundan sonra.

Gökçe Gökçen: Bir köpeğe iftira atacak, köpek kakasını koltuğa bırakmak için adam tutacak ve bununla ilgili propaganda çalışması yapacak kadar sıyırmış durumdalar. Neyle karşı karşıyayız biz böyle ya

Cemal Enginyurt: Metroya bok koyarak @ekrem_imamoglu düşmanlığı yapacağına, resmini etiketle de ne bok adam olduğun tescillensin.