Böyle şuursuzluk olmaz

Böyle şuursuzluk olmaz
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısındaki konuşmasının gündeminde Gara operasyonu vardı.Akşener, Gara operasyonu ile ilgili ne olduğunu bilmenin milletin hakkı olduğunu söyledi. Akşener, “Senin...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in partisinin grup toplantısındaki konuşmasının gündeminde Gara operasyonu vardı.
Akşener, Gara operasyonu ile ilgili ne olduğunu bilmenin milletin hakkı olduğunu söyledi. Akşener, “Senin işin, kongre salonunda, yüreği yaralı bir anayı telefona bağlatıp, şeref dağıtmak değil, o anaların evlatlarını yaşatmaktır” dedi. Akşener, pandemi ortamında salonların ‘lebaleb’ dolmasından memnuniyet duyduğunu söyleyen Erdoğan’a, “Biz, senin adına utanmaktan bıktık, sen bizleri utandırmaktan bıkmadın Sayın Erdoğan” diye seslendi.
Akşener, “Başarılı operasyonların müjdesini kendi verip, felaketlerin açıklamasını, valilere, bakanlara havale etmek, devletin değil, algının yönetimidir” dedi.
Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı makamının ciddiyetine uygun davranmasını ve ‘ağzından çıkanlara’ dikkat etmesi gerektiğini hatırlatan Akşener, “Devleti idare edenler, terör örgütünün alıkoyduğu evlatlarımıza, ‘Esir’ demez, diyemez” tepkisini gösterdi.