Bu can bu bedende oldukça vatandaşın üzerinden rant elde ettirmeyeceğim

Bu can bu bedende oldukça vatandaşın üzerinden rant elde ettirmeyeceğim
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ekonomik problemler nedeniyle olağanüstü hal ilan edilsin, sermaye kontrolü yapılsınlar konuşuluyor. Bu can bu tende olduğu müddetçe sizin üzerinizden rant elde ettirmeyeceğim. Bu harami...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Ekonomik problemler nedeniyle olağanüstü hal ilan edilsin, sermaye kontrolü yapılsınlar konuşuluyor. Bu can bu tende olduğu müddetçe sizin üzerinizden rant elde ettirmeyeceğim. Bu harami düzeni birlikte yıkacağız” dedi.

Akşener, Kahramanmaraş’ın Afşin ve Elbistan ilçelerinde esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Seçmenin velinimet olması için ülkeyi karış karış gezdiğini dile getiren Akşener, “5 maaşlı danışman, 11 maaşlı bürokrat olur mu? Haram zıkkım olsun. Biz, ağaların bunu duymasını sağlıyoruz. Burada özne sizsiniz. Bizim derdimiz seçmenin velinimet olmasıdır. Seçmen velinimet olduğu gün, siyasetçinin cebinde keklik olmadığı gün herkes sizin ayağınıza gelir. Yapmak istediğimiz şey budur. El ele vererek bunu birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Yurttaşlardan birinin kendisine personel alım listesi verdiğini söyleyen Akşener, “Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı. Adı, soyadı var burada. 58,517 puan almış bu arkadaş, atanmış. Betül ismi, soy ismini söylemiyorum, 82,5 puan almış, atanamamış. Afşinli bir hemşehriniz. Şimdi yapmamız gereken yuhalamak değil” dedi.