BU KIZDAN KORKULUR!

BU KIZDAN KORKULUR!
Boks dünyası, 'Pembe Panter' lakaplı 12 yaşındaki Ukraynalı boksör Kira Makogonenko'yu konuşuyor. Gözleri bağlı antrenmanlar yapan, hem erkekler hem de kızlara karşı yaptığı 38 maçın hepsini kazanan Kira'nın hedefinde dünyanın...

Boks dünyası, 'Pembe Panter' lakaplı 12 yaşındaki Ukraynalı boksör Kira Makogonenko'yu konuşuyor. Gözleri bağlı antrenmanlar yapan, hem erkekler hem de kızlara karşı yaptığı 38 maçın hepsini kazanan Kira'nın hedefinde dünyanın zirvesine çıkmak var.
Henüz 9 yaşında bir sosyal medya fenomenine dönüşen Kira, şu an 12 yaşında çıktığı 38 maçta 38 galibiyeti bulunuyor. Aynı zamanda antrenörlüğünü de yapan babası Artem Makogonenko küçük kızın kariyer yolculuğunu ve sosyal medya hesaplarını kontrol ediyor.
Gözleri bağlı olsa da…
Kira’yı bir anda fenomene dönüştüren video ise 9 yaşında gözleri bağlı bir şekilde yaptığı antrenman oldu. Gözleri bağlı olmasına rağmen kusursuz bir şekilde yumruklarını isabet ettiren ve kendisine uzanan hamlelerden kaçmayı başaran Kira bu şekilde dünya basınının ilgisini çekti.