Bu salı BİM'de ne var? 26 Mart Salı aktüel ürünler kataloğu

Bu salı BİM'de ne var? 26 Mart Salı aktüel ürünler kataloğu
BİM Market, 29 Mart 2024'te başlayacak olan heyecan verici kampanya dönemi için müşterilerine göz alıcı fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Yepyeni Bim Aktüel Kataloğu, teknoloji ve elektrikli ev aletlerinden, bahçe ve balkon eşyalarına,...
BİM Market, 29 Mart 2024'te başlayacak olan heyecan verici kampanya dönemi için müşterilerine göz alıcı fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Yepyeni Bim Aktüel Kataloğu, teknoloji ve elektrikli ev aletlerinden, bahçe ve balkon eşyalarına, çok amaçlı ev gereçlerinden, evcil hayvan ürünlerine kadar geniş bir yelpazede seçili ürünleri içeriyor. Ayrıca tekstil ve giyimden züccaciye ve mutfak ürünlerine, hatta oyuncağa kadar herkesin ihtiyacını karşılayacak ürünler mevcut. İşte 26 Mart BİM aktüel ürünleri kataloğu...

Bim Market, 26 mart 2024 tarihinde başlayacak olan yeni kampanya döneminde müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Bim Aktüel Kataloğu, Teknoloji ve Elektrikli Ev Aletleri, Bahçe ve Balkon Eşyaları, Çok Amaçlı Ev Eşyaları, Evcil Hayvan Ürünleri, Tekstil ve Giyim, Züccaciye ve Mutfak ile Oyuncak kategorilerindeki seçili ürünleri içeriyor.

Kampanya kapsamında Teknoloji grubunda DİJİTSU ve TCL markalarının öne çıkan ürünleri yer alıyor. Dijitsu 65 İnç Frameles Full HD Google TV 15,999 TL, TCL 43 İnç Google TV ise 8,999 TL'ye sunulacak. Ayrıca, Casper VIA X30 Cep Telefonu 7,499 TL ve Casper VIA M30 Cep Telefonu 4,299 TL gibi avantajlı fiyatlarla müşterilere sunulacak.

Elektrikli Ev Aletleri kategorisinde Denni 8 Bölmeli Çok Amaçlı Dolap 1,399 TL ve Luxell XXL 7.5 Litre FastFryer 2,499 TL gibi ürünler dikkat çekiyor. Bahçe ve Balkon kategorisinde ise Alfa Romeo Katlanabilir Elektrikli Bisiklet 17,999 TL gibi özel ürünler indirimde olacak.

Tekstil ve Giyim kategorisinde de çeşitli fırsatlar bulunuyor. Örneğin, Çift Kişilik Sıvı Geçirmez Lastikli Alez 229 TL, Mbotti Erkek ve Kadın Tişörtler 99 TL gibi uygun fiyatlarla sunulacak.

Bim Market'in yeni kampanyası, 5 Nisan 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Müşteriler, bu fırsatları kaçırmamak için bim market mağazalarındaki indirim reyonlarını ziyaret edebilirler.