Bu zikzakları millete anlatın

Bu zikzakları millete anlatın
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı. Burada kritik açıklamalarda bulunan Davutoğlu iktidara sert sözlerle yüklendi.Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün “Mağduriyete...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin gündeme ilişkin görüş ve önerilerini paylaştı. Burada kritik açıklamalarda bulunan Davutoğlu iktidara sert sözlerle yüklendi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün “Mağduriyete neden olmamak için aslolan tutuksuz yargılamadır” sözlerinin ardından gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Ekonomi ve hukukta yeni bir seferberlik başlatıyoruz” açıklamalarını eleştiren Davutoğlu, “Sayın Erdoğan yeni bir reform seferberliğinden bahsediyor. Hayırdır! Öncelikle iktidarınızdaki bu zikzak milletimize anlatın. Dün demokrasinin d’sinden, dün hukuk devletinin h’sinden korkan bu iktidara bugün ne oldu? Yine mi dış mihrak etkisi yoksa!” sözlerini kaydetti.
Davutoğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i ziyareti sonrasında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret edeceğini bildirdi. Davutoğlu bu ziyaretlerin “Siyasi iklimi sonra siyasi dengeleri ve nihayetinde de siyasi sistemi değiştirerek ülkemizin ufkunu açacağını” söyledi.