Adalet ihtiyacı beka meselesi oldu

Adalet ihtiyacı beka meselesi oldu
AK Parti'nin kurucu isimlerinden eski TBMM Başkanı ve eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, sosyal medya platformu Twitter'dan paylaşımlarda bulundu.Arınç, şu ifadelere yer verdi:"Bir dönem...

AK Parti'nin kurucu isimlerinden eski TBMM Başkanı ve eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç, sosyal medya platformu Twitter'dan paylaşımlarda bulundu.

Arınç, şu ifadelere yer verdi:

"Bir dönem çeşitli vesayet odaklarının etkisi altındaki yargı tarafından mağdur edilen bizlerin hikayeleri hafızalarda tazeliğini korurken, dünün mağdurlarının mağrur ifadelerle yaşanan hukuksuzluklara gözünü yumması kamu vicdanını yaralamaktadır.

Milletimizin ivedilikle ihtiyaç duyduğu şey; adaletin günlük siyasi çekişmelere konu edilmesinden kurtarılarak yeniden sağlam temellere oturtulmasıdır. Eğer ülkemizde bir beka problemi söz konusu ise problemin kaynağı milletimizin bu ihtiyacında aranmalıdır"

AK Partili yönetici: Karar AK Parti dahil herkesi vurur

Canan Kaftancıoğlu'nun onanan cezasını Halk TV ekranlarında değerlendiren gazeteci İsmail Saymaz, üst düzey bir AK Parti'li yönetici ile yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı. AK Parti'li yönetici ceza hakkında, "10-15 sene önceki paylaşıma bakılacak olursa sadece Kaftancıoğlu değil, çok sayıda kişinin paylaşımlarının dava konusu olması gerekir. AK Parti dahil herkesi vurur" ifadelerini kullandı.