Burak Yılmaz: “BEŞİKTAŞ’A ZAAFIM VAR”

Burak Yılmaz: “BEŞİKTAŞ’A ZAAFIM VAR”
Lille ile sözleşmesi sona eren ve Fransa ekibine veda eden Burak Yılmaz geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Burak Yılmaz’ın sözleri…“Beşiktaş’a transferimde iki boyut vardı. Bir tanesi taraftar ve basınla olan...

Lille ile sözleşmesi sona eren ve Fransa ekibine veda eden Burak Yılmaz geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte Burak Yılmaz’ın sözleri…

“Beşiktaş’a transferimde iki boyut vardı. Bir tanesi taraftar ve basınla olan ilişkim, diğeri de sahadaki ilişkim. Ben de kötü bir olaya karışmadım, tamamen sahaya odaklandım, fazla fotoğraf vermedim. Ve tabii ki Şenol Güneş, hocamın ellerinden öpüyorum, saygılarımı gönderiyorum.”

“Beşiktaş’a karşı tabii ki zaafım var ama Beşiktaş’la alakalı bir şeyi gündeme getirmek için konuşmuyoruz. Ben çok fedakarlıklar yaptım, gelirken de giderken de fedakarlık yaptım. Ama bunları Beşiktaş beni geri alsın diye yapmadım sevdiğim için yaptım. Galatasaray’da oynarken de herkes Beşiktaşlı olduğumu biliyordu ama çıktım aslanlar gibi oynadım, Beşiktaş’a karşı oynadım, gereğini yaptım.”

“Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş’a kesinlikle transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor zaten. Beşiktaş’ın benimle ilgili bir tasarrufu yok. Beşiktaş’a en iyi santrforun gelmesi, taraftarı mutlu etmesi lazım.”