Burak Yılmaz: “HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPARIM”

Burak Yılmaz: “HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPARIM”
Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı Burak Yılmaz, maaş indirimini kabul etmediği yönünde çıkan haberleri yalanladı ve "Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir konuda para önceliğim olmadı. Ülkem ve Beşiktaş için üzerime düşeni...

Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı Burak Yılmaz, maaş indirimini kabul etmediği yönünde çıkan haberleri yalanladı ve "Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir konuda para önceliğim olmadı. Ülkem ve Beşiktaş için üzerime düşeni yine yaparım.'' dedi.

Hayatının hiçbir döneminde, hiçbir konuda para önceliğinin olmadığını vurgulayan Burak Yılmaz, hakkında çıkan 'Maaş indirimini kabul etmedi' haberlerini yalanladı. Hedeflerine ulaşmak için her zaman maddi konularda fedakarlıkta bulunduğunun altını çizen milli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir konuda para önceliğim olmadı.Hedeflerime ulaşmak için her zaman maddi konularda fedakarlıkta bulundum. Şu an tüm dünya olarak bir illet ile mücadele ederken alacak-verecek peşinde koşacak bir insan olmadığımı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum. Anca ülkece birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde gündemi gerçeğe aykırı olarak işgal eden bir konuda sadece ve sadece camiam için küçük bir hatırlatma yapmak isterim. Bugün de yarın da ve ne zaman gerekirse o zaman da gerek ülkem için ve gerekese Beşiktaş'ım için üzerime düşenin fazlasını her zaman yaptım ve yine yaparım"