Burak Yılmaz teknik direktörlük kursunda

Burak Yılmaz teknik direktörlük kursunda
Geçen sezonun sonunda futbolu bırakan, bu sezona ise yardımcı antrenör olarak başlayıp Beşiktaş teknik direktörlüğüne kadar yükselen Burak Yılmaz, Siyah- Beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra da boş durmadı. Yılmaz, eksik...

Geçen sezonun sonunda futbolu bırakan, bu sezona ise yardımcı antrenör olarak başlayıp Beşiktaş teknik direktörlüğüne kadar yükselen Burak Yılmaz, Siyah- Beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra da boş durmadı. Yılmaz, eksik olan belgesini almak için teknik direktörlük kursuna başladı.

Çalımbay imada bulunmuştu

Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ı yerine Beşiktaş'ın başına geçtiğinde takımın yanlış çalıştırıldığını, bu nedenle de çok sayıda sakat futbolcu olduğunu belirterek Yılmaz'a göndermede bulunmuştu. Tecrübeli teknik adam, hayatında bu kadar sakatlanan oyuncu grubu görmediğini ifade ederek şunları söylemişti: 

"Enkaz devraldım demiyorum ama ben hayatımda bu kadar sakatlanan oyuncu grubu görmedim. Şu an 9-10 sakat var. Hepsi aynı yerden sakatlanıyor; grade 1, grade 2. 'Bıktım bunlardan' dedim. Club Brugge maçına çok üzüldüm. Yenilgiye değil, oyuncu bulamadığımıza üzüldüm. Belki Burak Yılmaz'ın getirdiği antrenörlerden dolayı olabilir; takımı bir an önce hazır hale getirelim diye. Fenerbahçe maçına 11 buluruz ama bazı oyuncuları farklı yerlerde oynatmak zorunda kalabiliyoruz."