Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz’ın yeni takımı belli oldu

Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz’ın yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından teknik sorumlu olarak Siyah-Beyazlılar'ın başında bulunan Burak Yılmaz, UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt maçında da alınan kötü sonucun ardından görevinden ayrılma kararı...

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından teknik sorumlu olarak Siyah-Beyazlılar'ın başında bulunan Burak Yılmaz, UEFA Konferans Ligi'nde Bodo/Glimt maçında da alınan kötü sonucun ardından görevinden ayrılma kararı almıştı. Fanatik’in haberine Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu.

Hamit Altıntop'la görüştü


Burak Yılmaz, Milli Takımlardan sorumlu yönetici Hamit Altıntop ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmenin ardından Burak Yılmaz'ın Milli Takım teknik Direktörü Montella'nın yardımcısı olacağı öğrenildi.

Milliyet'e konuşan Burak Yılmaz, “Şu anda A antrenörlük lisansım var. Önümüzdeki yıl da UEFA Pro Lisans’ı alacağım. Şimdi dinleniyor ve futbolun teorik yönlerini okuyarak bazı analizler yapıyorum. Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz.” ifadelerini kullanarak Milli Takım'a gideceğinin sinyalini vermişti.