Büyüğümüz Devlet Bahçeli

Büyüğümüz Devlet Bahçeli
Rize Artvin Havalimanı’nın açılışına Bahçeli, Destici ve Soylu aynı uçakta gitti. Soylu hemen Bahçeli’nin arkasında poz vererek çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından, “Milletimizin bir gurur gününe, bir muştusuna,...

Rize Artvin Havalimanı’nın açılışına Bahçeli, Destici ve Soylu aynı uçakta gitti. Soylu hemen Bahçeli’nin arkasında poz vererek çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından, “Milletimizin bir gurur gününe, bir muştusuna, Rize Havalimanı'nın açılışına, Ankara'dan Rize'ye Sn. Büyüğümüz MHP Gn. Bşk. Dr. Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi, Celal Adan ve arkadaşlarımızla gidiyoruz” notuyla paylaştı.

“İş makineleri dizildi, Atatürk Havalimanı'nı yıkıyorlar”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Atatürk Havalimanı'nın yıkılmaya başlandığını belirtti. Kıdık, "Bugün aynı zamanda Rize Havalimanı açılıyor. Yani, Rize Havalimanı'nı açtıkları günü Atatürk Havalimanı'nı da yıktıkları gün olarak kayıtlara geçmek istiyorlar" dedi. Kıdık’ın, Atatürk Havalimanı’nın yıkılmaya başlandığını duyurduğu paylaşımında, bu duruma tepki göstererek şunları kaydetti: “Niyet belli, zihniyet belli. Dün Katar Emiri Ankara'ya geldi, bugün Rize Havalimanı açılışı var ve bugün aynı zamanda Atatürk Havalimanı’nın yıkılmaya başlandığı gün olacak. Siz milli değil milli değerlerin düşmanısınız. Artık yoruma gerek yok niyetinizi alenen belli ettiniz!” dedi.