Çaçan’ı ölüme götüren kararı

Çaçan’ı ölüme götüren kararı
Türk Halk Müziği’nin usta sesi Burhan Çaçan’ın doktorunun anjiyo isteğini “Salı günü yapalım” diyerek geri çevirdiği bildirildi.Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Çaçan, dün Fatih Camisi'nde öğle...

Türk Halk Müziği’nin usta sesi Burhan Çaçan’ın doktorunun anjiyo isteğini “Salı günü yapalım” diyerek geri çevirdiği bildirildi.

Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Çaçan, dün Fatih Camisi'nde öğle vaktini müteakip kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çaçan için düzenlenen törende taziyeleri sanatçının eşi Yasemin Çaçan ile oğulları Furkan ve Kutsal Çaçan kabul etti. Törene Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, TBMM Başkanvekili Celal Adan, sanatçılar Selami Şahin, Nuri Alço, Aydın Aydın, Ferman Toprak ve Ahmet Selçuk İlkan katıldı.

Oyunci Nuri Alço "Burhan çok sevdiğim bir arkadaşım, çok gençti. Biraz ihmalkardı; aynı doktora gidiyorduk. Doktor Burhan’a muayenede ’Durumunu hiç iyi görmüyorum, anjiyo yapalım’ dedi. Burhan da ’Salı yapalım’ dedi. Doktor bey ’Salı değil yarın yapalım’ dedi" açıklamasını yaptı.