Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?
Fenerbahçe, Süper Lig’in 26. Haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 20 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rizespor ise ligde topladığı 36 puanla...
Fenerbahçe, Süper Lig’in 26. Haftasında bu akşam Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 20 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rizespor ise ligde topladığı 36 puanla 6. sırada bulunuyor.

Rizespor, Fenerbahçe’yi Çaykur Didi Stadyumu’nda ağırlayacak. Rizespor-Fenerbahçe mücadelesi bugün saat 19:00’da başlayacak. Arda Kardeşler yöneteceği mücadele beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Çaykur Rizespor karşısında Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, İsmail, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Dzeko 11'ini tercih etmesi bekleniyor.

İki takım arasındaki 44. randevu

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında bugün Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, rakibiyle lig tarihinde 44. kez karşı karşıya gelecek.

İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 43 lig maçında Fenerbahçe 28 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 8 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Çaykur Rizespor ise 7 kez 3 puana uzanan taraf oldu.

Sarı-lacivertli takım bu karşılaşmalarda 94 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 42 gol gördü.