ÇEBİ YENİDEN BAŞKAN

ÇEBİ YENİDEN BAŞKAN
Beşiktaş’ta başkanlık seçimi dün gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen, Siyah-Beyazlı kulübün 1 numarası olabilmek için mücadele etti. Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 17.00 itibariyle...

Beşiktaş’ta başkanlık seçimi dün gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen, Siyah-Beyazlı kulübün 1 numarası olabilmek için mücadele etti. Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda 17.00 itibariyle oy verme işlemi sona erdi ve oy sayma işlemine geçildi. Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Ahmet Nur Çebi 2777 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Oy verme işlemi saat 11.05 itibariyle başladı. Oy verme hakkına sahip 15 bin 512 üye toplam 20 sandıkta oylarını verdi. Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi ve oy sayma işlemine geçildi. Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Ahmet Nur Çebi 2777 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Resmi olarak açıklanmayan oylama sonucundan önce başkan adayı Fuat Çimen, ailesi ve ekibiyle birlikte seçimi kazanan mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin yanına gelerek kendisini tebrik etti. Çebi de, Çimen'e teşekkür etti.