Celal Şengör'ün daha önce altın madenine karşı çıkan köylüleri 'zırcahillikle' suçladığı sözleri gündem oldu

Celal Şengör'ün daha önce altın madenine karşı çıkan köylüleri 'zırcahillikle' suçladığı sözleri gündem oldu
Celal Şengör daha önce altın madenine karşı çıkan köylülere ilişkin, "Çevredeki insanları, yani maden açılmasın diyen sivri akıllıları rahatsız eden nedir? Bunu tespit edeceğiz. Bu tespit ettikten sonra %99,9 bakacaksınız...
Celal Şengör daha önce altın madenine karşı çıkan köylülere ilişkin, "Çevredeki insanları, yani maden açılmasın diyen sivri akıllıları rahatsız eden nedir? Bunu tespit edeceğiz. Bu tespit ettikten sonra %99,9 bakacaksınız rahatsız olanlar zırcahil. Niye rahatsız olduğunu bile bilmiyor." demişti. Bugün Erzincan'da meydana gelen toprak kaymasından sonra Şengör'ün sözleri yeniden gündem oldu.

Celal Şengör'ün daha önce altın madenine karşı çıkan köylüleri 'zırcahillikle' suçladığı sözleri gündem oldu. Şengör, altın madenine karşı çıkan köylülere ilişkin, "Çevredeki insanları, yani maden açılmasın diyen sivri akıllıları rahatsız eden nedir? Bunu tespit edeceğiz. Bu tespit ettikten sonra %99,9 bakacaksınız rahatsız olanlar zırcahil. Niye rahatsız olduğunu bile bilmiyor." demişti.

Bugün Erzincan'da meydana gelen toprak kaymasından sonra Şengör'ün sözleri yeniden gündem oldu.