Cem Yılmaz'dan Özkan Uğur paylaşımı: En iyimiz oydu, en iyimiz gitti

Cem Yılmaz'dan Özkan Uğur paylaşımı: En iyimiz oydu, en iyimiz gitti
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 8 Temmuz'da kaybettiğimiz usta müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur'u, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tekrar andı.MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 8 Temmuz'da kaybettiğimiz usta müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur'u, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla tekrar andı.

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçı, sevenleri tarafından gözyaşları içinde toprağa verildi.

Gözyaşlarını tutamayanlar arasında Cem Yılmaz da vardı. Özkan Uğur'la G.O.R.A, A.R.O.G, Yaşhi Batı ve daha birçok projesinde birlikte rol alan Yılmaz, bugün sosyal medya platformu Instagram'da yaptığı paylaşımla hem Uğur'u andı hem de acısını payalaştı.

Yılmaz'ın paylaşımı şöyle:

"Özkan abimi sonsuza uğurladık. Hayatımızda her güzel seste, resimde ondan mutlaka bir iz olması tesellimiz oldu. Gecen hafta boyunca acımızı paylaşan tüm yakın, uzak candan insanlara teşekkür ederim. En iyimiz oydu, en iyimiz gitti. Mekanın cennet olsun canım abim. Seni özlemek de güzel.