Cemal Enginyurt bir vatandaşla olan diyaloğunu anlattı: Bana LPG dedi

Cemal Enginyurt bir vatandaşla olan diyaloğunu anlattı: Bana LPG dedi
Demokrat Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, bir vatandaşla olan diyaloğunu anlattı. “LGBT diyecekmiş bana. Aklında LPG kalmış”Gazete pencere Haber Merkezi Demokrat Parti İstanbul Milletvekili...
Demokrat Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, bir vatandaşla olan diyaloğunu anlattı. “LGBT diyecekmiş bana. Aklında LPG kalmış”

Gazete pencere Haber Merkezi 

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Sözcü Tv ekranlarında Ece Üner’le Sözün Gücü programına katıldı.

Enginyurt, programda bir vatandaşla yaşadığı diyalogu anlattı.

Enginyurt, seçim çalışmaları kapsamında bir kahvehaneye girdiğini söyleyerek, “70 yaşındaki bir amcaya elimi uzattım elimi tutmadı. Hayırdır amca ne oldu, bir mesele mi var? Dedim. ‘Ben LPG’lerin elini tutmuyorum’ dedi. LPG ne amca bizim araba dizel dedim. Amca meğerse LGBT diyecekmiş bana. Aklında LPG kalmış. O da bitti aklında din kaldı. Çünkü en iyi sermaye, insanlık tarihi boyunca din. Din üzerinden gittiğinizde çok rahat edebiliyorsunuz. Adama gidiyorsunuz, diyorsunuz ki Recep Tayyip Erdoğan inançlı biri namaz kılıyor’ diyor. Birine dedim ki hayırdır amca bizi kiliseden çıkarken mi gördün. Recep Tayyip Erdoğan’ın namaz kaldığını söylüyor böylece adamın elinde tek din kaldı" dedi.