Cengiz’i yanında gezdirenler samimi değil

Cengiz’i yanında gezdirenler samimi değil
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bidebunuizle yayınında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.İYİ Parti’nin Bingöl ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu söyleyen bir vatandaşa küfür eden Lütfü Türkkan ile ilgili...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bidebunuizle yayınında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.
İYİ Parti’nin Bingöl ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu söyleyen bir vatandaşa küfür eden Lütfü Türkkan ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özel, “İktidar gündemi değiştirmek için bu meseleyi gündemde tutuyor. Zamlar konuşulmasın, TÜGVA konuşulmasın, enflasyon konuşulmasın, parası verildiği halde alınamayan F-35’ler konuşulmasın, bunlar konuşulsun istiyorlar. Küfrü onaylamamız mümkün değil ama iktidarın milletin anasına küfreden Mehmet Cengiz’i yanında gezdirirken bu konuya hassasiyet göstermesi samimi değil” değerlendirmesini yaptı.

TEBRİK ETMEYE İLK BARLAS GELİR
Sabah Gazetesi yazarı Mehmet Barlas’ın CHP’nin kapatılacağını ima eden yazısına da yanıt veren Özel, “Mehmet Barlas’a da bu yakışır, her dönemin dalkavukları. Yarın öbür gün iktidar olsak çiçeği çikolatayı kapıp ilk bunlar gelir. Kimse merak etmesin kapıdan sokmayacağız. Bunlar her zaman iktidarın kucağında uyumaya alışık insanlar.” ifadelerini kullandı.

BU KADAR PİSLİĞİ SEÇMEN TEMİZLER
Sedat Peker’in ‘silahlanın’ çağrısının ardından adliye koridorlarında yaşananları anlattığı paylaşımlarını değerlendiren Özel, “ Maalesef Türkiye artık böyle skandallara alışır hale geldi. Yargı öyle bir durumda ki iktidarın emrine sokulmuş, kanun dışı işlere sesini çıkarmayan, tuzun koktuğu bir noktadayız. Bu kadar pisliği ne bir deterjan temizleyebilir, ne bir savcı… Bu kadar pisliği yalnızca seçmen temizleyebilir” sözlerini sarf etti.