Cesaretin varsa toplantıya katıl

Cesaretin varsa toplantıya katıl
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Genel Kurul çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması ile ilgili değerlendirmesi sorulan Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan’a açık...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Genel Kurul çıkışında gazetecilere açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması ile ilgili değerlendirmesi sorulan Kılıçdaroğlu, “Sayın Erdoğan’a açık ve net çağrı yapıyorum. Cesaretin ve yüreğin varsa bütçe toplantısına, bütçe konuşmalarına katılırsın. Sunuşunu yaparsın ve beni dinlersin” dedi.

Akşener'le aramızda bir kriz yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "6’lı masa noter değildir. Bizim CHP’ye bir borcumuz yok. 31 Mart seçimlerinde ödedik. Hatta alacaklıyız" sözlerinin "Akşener, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı" şeklinde yorumlanmasını değerlendirdi. 

Halk TV yazarı Fikret Bila'ya konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, ikili görüşmede bu konunun açılmadığını söyleyerek şöyle devam etti:

"Gayet sıcak, gayet samimi, çok verimli bir görüşme oldu. Bir sorun yok. Yandaş medya bir kriz varmış gibi yansıtıyor ama bir kriz yok. Biz ortak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Meral Hanım, soru sorulunca daha önce mutabakata vardığımız ilkeleri söyledi. Tabii bunu gazeteciler kriz diye yansıtıyor.”