Cezaevinden firar eden tutuklular, emekli çifti öldürdü

Cezaevinden firar eden tutuklular, emekli çifti öldürdü
Karayipler'deki ada ülkesi Grenada'da, 66 yaşındaki Ralph Hendry ve 71 yaşındaki Kathy Brandel çifti cezaevinden kaçan tutuklular tarafından öldürüldü.Karayipler'deki ada ülkesi Grenada'da, 66 yaşındaki Ralph Hendry ve 71 yaşındaki...
Karayipler'deki ada ülkesi Grenada'da, 66 yaşındaki Ralph Hendry ve 71 yaşındaki Kathy Brandel çifti cezaevinden kaçan tutuklular tarafından öldürüldü.

Karayipler'deki ada ülkesi Grenada'da, 66 yaşındaki Ralph Hendry ve 71 yaşındaki Kathy Brandel çifti cezaevinden kaçan tutuklular tarafından öldürüldü. Geçtiğimiz haftalarda emekli çift Grenada açıklarında kaybolmuş, teknelerine de el konulmuştu. Çifti kayıp katamaranı, 21 Şubat'ta St. Vincent ve Grenadinler'de terk edilmiş halde bulunmuştu.

Çifti öldürdükten sonra katamarana el koydukları belirlenen 30 yaşındaki Ron Mitchell, 25 yaşındaki Atiba Stanislaus ve 23 yaşındaki Trevon Robertson'ın St. Vincent'e yakalandığı belirtildi. İlk kez duruşmaya çıkan şüpheliler cinayet, insan kaçırma ve hırsızlık ile suçlandı. 25 yaşındaki Stanislaus'un ayrıca 'cinsel saldırı' ile de suçlandığı belirtildi ancak suçlamanın detayları paylaşılmadı.

Polis, üçlünün 18 Şubat'ta hapishaneden kaçtığını, ardından ABD'li çiftin katamaranına el koyduğunu ve 21 Şubat'ta tutuklandıkları St Vincent'e yelken açtığını aktardı. Grenada polisi Don McKenzie, şüphelilerin 'çifte bedensel zarar vermek de dahil olmak üzere çok sayıda suç eylemi gerçekleştirdiklerini' dile getirdi. Teknede 'bariz şiddet izleri görüldüğü' ifade edildi.

Polis cesetlerin bulunup bulunmadığını açıklamadı.