Cezanın onanmasının ardından Tayfun Kahraman ile görüşen eşi, Vera ile diyalogunu paylaştı

Cezanın onanmasının ardından Tayfun Kahraman ile görüşen eşi, Vera ile diyalogunu paylaştı
Gazete Pencere Haber Merkezi Yargıtay’ın Gezi Parkı Davası’nda 5 sanığın mahkumiyetini onamasına yönelik verdiği kararın ardından Tayfun Kahraman'ı ziyaret eden eşi Meriç Kahraman, kızları Vera ile olan diyalogu paylaştı....

Gazete Pencere Haber Merkezi

Yargıtay’ın Gezi Parkı Davası’nda 5 sanığın mahkumiyetini onamasına yönelik verdiği kararın ardından Tayfun Kahraman'ı ziyaret eden eşi Meriç Kahraman, kızları Vera ile olan diyalogu paylaştı.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasında, Osman Kavala’ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Can Atalay, Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater’e verilen 18’er yıl hapis cezalarını onadı.

Kararın ardından Tayfun Kahraman'ın eşi Meriç Kahraman kızı Vera ile eşini cezaevinde ziyaret etti. Meriç Kahraman, sosyal medya hesabından eşi Tayfun Kahraman ile kızı Vera'nın diyalogunu paylaştı.

Meriç Kahraman şöyle yazdı:

29 Eylül Silivri, 52. kapalı görüş: Tayfun Kahraman'dan hepinize bin selam! Görüşte geçen kısa bir konuşma yıllardır yaşadıklarımızın özeti oldu:

Vera: “Baba sen bizim gittiğimiz parkın üstüne bina yapılmamasını sağladın. Bu iyi bir şey değil mi? Ne istiyor bu görevli adamlar senden, anlamıyorlar mı?”

Tayfun: “Henüz anlamamışlar kızım, ama anlatıyorum hala babacım..” Biz de anlatmaya devam edelim olur mu? Herkes anlayana kadar ısrarla anlatmaya devam edelim!