CHP AİLESİNİN ADAYI KILIÇDAROĞLU

CHP AİLESİNİN ADAYI KILIÇDAROĞLU
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Tersanesi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Adaylık sürecine yönelik sorulara İmamoğlu, “Her CHP’linin ailesinin lideri olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Tersanesi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Adaylık sürecine yönelik sorulara İmamoğlu, “Her CHP’linin ailesinin lideri olan sayın Kemal Kılıçdaroğlu adaydır” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısında söylediklerine değinen İmamoğlu, “Sayın Kılıçdaroğlu bizim ailemizin lideri. Ona bir laf edildiyse bizim de cevap verme hakkımız vardır. Kıskançlığı o kadar büyümüş ki sayın Cumhurbaşkanı’nın, gözü hiçbir şey görmüyor diyebilirim. Biz çok sıkı bağlara sahibiz. Hem CHP ailesi olarak, Genel Başkan’ın aramızdaki ilişkiyi baba-oğul ilişkisi diye tariflemesi muhteşem bir duygu” dedi. Kendisine yönelik dava süreci hakkında İmamoğlu, “Tehdit edilen bir pozisyonda kalmamız sağlanmaya çalışılıyor. Biz korkmayız ama sayın Cumhurbaşkanı’nı mertçe mücadeleye davet ediyorum. Bizim büyük ailemizden insan eksiltmeye çalışmasın. Devlet gücünü kullanarak insanları sildirme kavramından uzaklaşsın” ifadelerini kullandı.