CHP enkazda siyaset yaptı

CHP enkazda siyaset yaptı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin meclis grup toplantısında konuştu. Bahçeli, depremin yaralarının kısa süre içinde sarılacağını ve izlerinin silineceğini söyleyerek, depremin sorumlusunu “birkaç metrekare fazla...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin meclis grup toplantısında konuştu. Bahçeli, depremin yaralarının kısa süre içinde sarılacağını ve izlerinin silineceğini söyleyerek, depremin sorumlusunu “birkaç metrekare fazla pay alma uğruna riskli binalarda oturmayı tercih eden” vatandaşlar ilan etti.
Zemin etüdlerinin yapılmamasını, müteahhitlerin harçtan çalmasını ve kolonları kesenleri hedef alan Bahçeli, keşke diyerek alınması gereken önlemleri sıraladı. Bahçeli “Ölüm bu kadar ucuz olmamalıdır” diyerek, depreme karşı “sessiz ve hareketsiz” kalındığını söyledi.
Olası İstanbul depremi için uyarıda bulunan Bahçeli, “Hayatları söndüren deprem değil tedbirsizliktir. Bundan kaçış yoktur. İstanbul depremi için acilen hazırlık yapılmalı” dedi.
CHP yönetimini eleştiren Bahçeli, “Devleti suçlamakla, mücadeleyi sulandırmakla amaçlanan nedir? Kirli niyet sahipleri hayasız değil midir? CHP yönetimine soruyorum, siz de hiç mi vicdan kalmadı” şeklinde konuştu.