CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten para sayma görüntülerine dair açıklama: Görüntüler 2019'a ait

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'ten para sayma görüntülerine dair açıklama: Görüntüler 2019'a ait
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para saydığı ve o paraların genel başkanlık seçiminde...
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, para sayma görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda para saydığı ve o paraların genel başkanlık seçiminde delegelere ödendiği iddia edilmişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, o görüntülere Medyascope'ta konuk olduğu Göksel Göksu'nun programında açıklık getirdi.

Görüntülerin 2019 yılına ait olduğunu ve İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınma anına ait olduğunu ifade eden Çelik, şu sözleri kaydetti:

"O görüntüler 2019 yılına ait. 2019 yılında bizden önceki yönetim, il binasının şu anda içinde bulunduğumuz CHP'nin şu anki İstanbul il binasını satın alırken bina sahibinin avukatının ofisi orası. Ödemenin bir bölümü o avukat ofisinde yapılıyor. Avukatın ismi Gökhan Taşkıran. Burada da bir teslim belgesi var. Yani o belge, o görüntüler 2019 yılına ait.

Bizim avukatlarımız üzerinde çalışıyor. Hem avukat hakkında hem de görüntüleri sosyal medyada yayanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağız."

TIKLAYIN l CHP’den para sayma görüntülerine ilişkin açıklama geldi