CHP'de İzmir tartışması sürüyor! Soyer'den Tugay'a yanıt geldi: Başarısız isem varlığım zarar verir

CHP'de İzmir tartışması sürüyor! Soyer'den Tugay'a yanıt geldi: Başarısız isem varlığım zarar verir
CHP'nin yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız başka şehirde başkaları için çalışıyor" diyen CHP İzmir Büyükşehir adayı Cemil...
CHP'nin yeniden aday göstermediği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız başka şehirde başkaları için çalışıyor" diyen CHP İzmir Büyükşehir adayı Cemil Tugay'a kinayeli bir yanıt verdi.

CHP'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yeniden aday gösterilmeyip Cemil Tugay'ın adaylığının açıklanması büyük tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Son olarak Cemil Tugay, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyasına katılan mevcut belediye başkanı Tunç Soyer'e göndermede bulunarak “Burada bir dakika yanımda durmayan bir belediye başkanımız başka şehirde başkaları için çalışıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Soyer'den yanıt: Başarısız isem varlığım zarar verir

Tugay'ın sözlerine ise Tunç Soyer'den yanıt geldi. Soyer, Mirgün Cabas’ın programında kendisi hakkındaki eleştirilere karşı şunları söyledi:

“İzmir CHP’de kırılma büyük. Ama İzmir’de kurultay sonrası büyük bir kırılma var. Anketlerden başarısız çıkmam nedeniyle aday gösterilmediğim ifade edildi. Onun için sütte leke var onda leke yok denen bir adayın yanında durmam ona zarar verir. Sonuçta ben başarısız isem başarısı için yola çıkmış adaya varlığım zarar verir. Bu işin bir tarafı.”

[video width="426" height="240" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1710252771631-online-video-cutter.com_.mp4"][/video]