CHP'de 'İzmir' üçgeni: Tunç Soyer, Cemil Tugay ve Özgür Özel'le ilk kez bir araya geldi

CHP'de 'İzmir' üçgeni: Tunç Soyer, Cemil Tugay ve Özgür Özel'le ilk kez bir araya geldi
CHP lideri Özgür Özel, İzmir'de iş insanlarıyla buluştu. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP'nin İzmir adayı Tugay'la ilk kez kameralar karşısında bir araya geldi.CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim...
CHP lideri Özgür Özel, İzmir'de iş insanlarıyla buluştu. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, CHP'nin İzmir adayı Tugay'la ilk kez kameralar karşısında bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim çalışmaları kapsamında bugün İzmir'deydi. İlçelerde çeşitli etkinliklere katılan Özel, akşam saatlerinde İzmir Ticaret Odası'nda düzenlenen, TOBB'a bağlı meslek örgütlerinin başkan ve yönetim kurullarının katıldığı İzmir İş Dünyası Buluşması'da konuştu.

Yeniden aday gösterilmemesine tepkisini gizlemeyen mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Soyer'i kendisine destek vermemekle eleştiren CHP İzmir adayı Cemil Tugay ilk defa birlikte görüntü verdi.

CHP lideri Özel, konuşmasında toplantıya Soyer, Tugay ve diğer başkan adaylarıyla birlikte geldiklerini, motivasyonu yüksek bir ekip olduklarını belirterek başladı.

Toplantıda konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de kentteki iş dünyası temsilcileriyle uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiklerini, vadettiği projelerin önemli bir kısmını tamamladığını, yeni gelecek büyükşehir belediye başkanına "kokmayan bir körfez" bıraktığını söyledi.

Soyer: Umarım sloganla başlayan değişim dönüşümle devam eder

CHP'de yaşanan aday belirleme sürecine de değinen Soyer, "Dilerim ve umut ederim değişim sloganı ile başlayan süreç doğada olduğu gibi dönüşümle devam eder. Biz İzmir'de ektiğimiz her bir tohumun takipçisi olmaya, mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.