CHP’den, “Vaadimizi çalıyorlar” paylaşımı

CHP’den, “Vaadimizi çalıyorlar” paylaşımı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabından gençlere seslendiği videoda yaptığı, "Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabından gençlere seslendiği videoda yaptığı, "Gençlerin ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımlarında ÖTV sıfırlanacak. İlk internet aboneliklerinden vergi alınmayacak ve indirimli paketlere ulaşmaları sağlanacak" vaadi iktidarın da gündemine girdi. İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesinde yer alan haberde, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı vizyon belgesinde gençlere elektronik eşya alımında vergi avantajı gibi sürpriz projelere yer verilecek. Emekli, dar gelirli ve EYT’liler de seçim beyannamesinde yer alacak" ifadeleri yer almıştı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iktidarın, partilerinin vaadini çaldığını savundu. Öztrak, "Duyduk ki 'Gençler ilk cep telefonu ve oyun konsolu alımında ÖTV ödemeyecek' vaadimizi de çalıyorlarmış. Diyoruz: Bu hükümetin beyin ölümü gerçekleşti. Çoklu organ yetmezliğiyle malul. Tükenmişlik sendromundan mustarip. Ama gitmelerine az kaldı. Biz geleceğiz, gençler kazanacak" dedi.