CHP’li Özgür Çelik’ten ‘sahte belge’ tepkisi: Kumpastan ve iftiradan beslenen siyaset yine sahneye çıktı

CHP’li Özgür Çelik’ten ‘sahte belge’ tepkisi: Kumpastan ve iftiradan beslenen siyaset yine sahneye çıktı
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “kent uzlaşısı” adı altında CHP ile DEM Parti arasında anlaşma olduğu iddia edilen sahte belgeye tepki gösterdi. Çelik, “Her seçimde kumpastan, montajdan, yalandan, sahte broşürlerden...
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “kent uzlaşısı” adı altında CHP ile DEM Parti arasında anlaşma olduğu iddia edilen sahte belgeye tepki gösterdi. Çelik, “Her seçimde kumpastan, montajdan, yalandan, sahte broşürlerden ve iftiradan beslenen siyaset yine sahneye çıktı. İstanbul bu oyunu da bozacak” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “kent uzlaşısı” adı altında CHP ile DEM Parti arasında anlaşma olduğu iddia edilen sahte belgeye tepki gösterdi. Çelik, “Sokağın hakikati yüzlerine çarpınca yine sahtekarlığa başladılar. Her seçimde kumpastan, montajdan, yalandan, sahte broşürlerden ve iftiradan beslenen siyaset yine sahneye çıktı. İstanbul bu oyunu da bozacak” dedi.

CHP ile DEM Parti arasında ‘kent uzlaşısı’ adı altında anlaşma imzalandığı ileri sürülen sahte belgeye tarafların tepkisi sürüyor. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şunları kaydetti:

“Sokağın hakikati yüzlerine çarpınca yine sahtekarlığa başladılar. Her seçimde kumpastan, montajdan, yalandan, sahte broşürlerden ve iftiradan beslenen siyaset yine sahneye çıktı. Yarım akıllarıyla ürettikleri sahte kağıt parçasıyla İstanbul’un iradesine etki etmeye çalışıyorlar. Bu kağıt parçasındaki sahte imzadan çok daha güzeldir benim imzam… Yalanlarla ayakta tutmaya çalıştığınız iktidarınızı halkın gerçeğiyle yeneceğiz. Kanmayacağız. Geri adım atmayacağız. İstanbul bu oyunu da bozacak!

“Bir adım bile geri adım atmayacağız”

Sahte belge, isimsiz broşürler... Her yolu mübah görenlerin karşısında bir adım bile geri atmayacağız. Maltepe’de İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu aleyhinde isimsiz, logosuz, provokatif korsan bildiri dağıtanlara, halkı kin ve nefretle ayırmayı zafer yolu görenlere engel olmak isteyen parti emekçilerimiz, iki gündür gözaltı ve tutuklamalar ile karşıya karşıya kalıyor. Bu adaletin değil, hukuku iktidar maşası görenlerin yoludur. Maltepe’de gözaltında olan parti emekçilerimizin yanındayız! İstanbul’u savunacağız.”