Çıplak arama yok, Gergerlioğlu Meclis’i terörize ediyor

Çıplak arama yok, Gergerlioğlu Meclis’i terörize ediyor
AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, cezaevleri ve emniyette çıplak arama iddialarının doğru olmadığını savundu. Zengin, iddiaları gündeme getiren HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu, “Meclis'i terörize...

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, cezaevleri ve emniyette çıplak arama iddialarının doğru olmadığını savundu. Zengin, iddiaları gündeme getiren HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu, “Meclis'i terörize etmek”le suçladı.

Zengin'e, Gergerlioğlu'nun sosyal medya üzerinden gündeme getirdiği çıplak arama iddiaları soruldu. Zengin, “Bir milletvekilinin adı üzerinden bunu söylemek istemem, ama Ömer Faruk Gergerlioğlu kadar ben Meclis’i terörize eden başka bir milletvekili görmedim” dedi. Zengin, “Kendisinin geldiği bir yer var. Orayı siz artık bağlarsınız, nereden geldiğini. Bütün ajandası bu, genel kurula çıktığında böyle şeyler ifade ediyor” ifadelerini kullandı.

BU BİR FETÖ YÖNTEMİDİR

Cezaevlerinde çıplak arama yapıldığı iddialarına inanmadığını söyleyen Zengin, “Türkiye’de çıplak arama olduğuna asla inanmıyorum, yok böyle bir şey. Zaten bu konuya İçişleri Bakanımız Genel Kurul'da cevap verdi. Bunu çok net söyleyeceğim, bu bir FETÖ yöntemidir. Ne münasebet, hem de bahsettiği kadınlar mütedeyyin kadınlar” dedi.

Kadınlara yönelik böyle bir uygulamaya tahammül edilemeyeceğini belirten Zengin, “Bütün hayatı kadın mücadelesi ile geçmiş bir insanım, böyle bir şeye müsaade edebilir miyiz biz? Bir kadının böyle aranmasına biz tahammül edebilir miyiz? Bunları yaparak bir kampanyanın sesi oluyor, tabii onların dışarıda ekipleri var. Büyütüyorlar, TT yapıyorlar” dedi. Zengin, Türkiye’deki cezaevlerinin şartlarının dünya ile kıyaslanamayacak kadar iyi olduğunu savundu.