CİZRE’DEN AVRUPA’YA

CİZRE’DEN AVRUPA’YA
Şırnak’ın Cizre ilçesinde 9 yıl önce kurulan ve geçen yıl yükseldiği Efeler Ligi’nde 6. olarak Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Cizre Belediyespor, Türkiye’yi Challenge Kupası’nda temsil edecek olmanın gururunu...

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 9 yıl önce kurulan ve geçen yıl yükseldiği Efeler Ligi’nde 6. olarak Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Cizre Belediyespor, Türkiye’yi Challenge Kupası’nda temsil edecek olmanın gururunu yaşıyor.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde 9 yıl önce kurulan Rams Global Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Türkiye’yi Challenge Kupası’nda temsil etmeye hazırlanıyor.

Voleybol Efeler Ligi’ne geçen yıl yükselerek ligi altıncı sırada tamamlayıp Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Rams Global Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, geçen hafta Balkan Kupası’nda Moldova’nın Dor Chişinau ve Kosova’nın KV Peja takımlarını yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon olarak Türkiye’yi Challenge Kupası’nda temsil etmeye hak kazanan takımın yönetim ve taraftarlarında bu başarının coşkusu yaşanıyor.

Rams Global Cizre Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı, hafta içinde takımın Kosova ve Moldava temsilcilerini yenerek Balkan Kupası’nı almasının ilçenin ve bölgenin gurur kaynağı olduğunu söyledi.