Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a sert tepki: Türkiye bugüne kadar ne çektiyse projesi olmayan zübük siyasetçilerden çekmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Refah'a sert tepki: Türkiye bugüne kadar ne çektiyse projesi olmayan zübük siyasetçilerden çekmiştir
Malatya Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'ne sert eleştirilerde bulundu.AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Mitingi'nde konuştu. Mitinge yaklaşık 2 saat geç çıkan Erdoğan, Yeniden...
Malatya Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'ne sert eleştirilerde bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Mitingi'nde konuştu. Mitinge yaklaşık 2 saat geç çıkan Erdoğan, Yeniden Refah Partisi'ne ağır eleştirilerde bulundu.

İsim vermeden Yeniden Refah'a yüklenen Erdoğan, "Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek kendileri kazanmak değil bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla bizim gölgemizde kalkanlara müsaade etmeyiz." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Depremle sarsılan, nice sevdiklerini toprağa veren, evi iş yeri hasar gören kardeşlerine yeniden hayata sarılma umudu vereni Malatya bırakır mı? Bu vesileyle 6 Şubat depremlerinde Malatya ve diğer şehirlerimizde hayatını kaybeden 53 bin vatandaşımızı rahmetle yad ediyorum.

Asrın felaketinde şehrimizde 78 bine yakın konut, 25 bini aşkın köy evi, 27 bini aşkın ahır ve ticari alan, zarar gördü. Geçici barınma ihtiyaçlarını karşılamak için şehrimize 85 bine yakın çadır gönderdik, 36 bini aşkın konteyner kurduk.

AK Parti'nin belediyecilik konusundaki becerisini ve tecrübesini kimseyle tartışmayız.

Her görev gibi belediye başkanlığı da hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devralan arkadaşımız emaneti halefine teslim edene kadar ülkesi, milleti, şehri için canla başla çalışacaktır.

Malatya Büyükşehir'de ve ilçelerimizin bir kısmında böyle bir değişim oldu. Dün, şehrimize hizmet eden kardeşlerimizi nasıl desteklediysek bugün vazifeye talip kardeşlerimizin de aynı şekilde yanlarında olacağız.

Yeniden Refah Partisi'ne ağır ithamlar: Yaptığınızın adı siyasi şantajdır

Ülkemizin pek çok il ve ilçesinde şöyle bir manzarayla karşı karşıya kaldık. Partimizin eski belediye başkanlarını, eski milletvekillerini aday göstererek kendileri kazanmak değil bize kaybettirmek için çalışan partiler ortaya çıktı. Hep söylediğimiz gibi Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği yerde siyaset yapabilir, aday olabilir. Biz kendi ittifakımızdan, kendi adaylarımızdan mesulüz. Ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp hem çeşitli beyan ve imalarla bizim gölgemizde kalkanlara da müsaade etmeyiz. Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir.

Tüm hayatımızı ülkemize, insanımıza, şehirlerimize eser kazandırmaya adadık. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir hayırlı hizmetiniz olmayacak ee sonra? Sadece yalan yanlış konuşarak, sadece haksızca eleştirerek siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse emek ve heyecanla hazırlanmış vizyonu, programı, projesi olmayan zübük siyasetçi tiplerinden çekmiştir.