Dark oyuncuları: Bazen biz de anlamıyoruz

Dark oyuncuları: Bazen  biz de anlamıyoruz
27 Haziran’da 3. sezonu yayına giren Netflix dizisi Dark’ın karmaşık ve anlaşılması zor olduğu konusunda birçok yorum yapılıyordu. Bu konuyu MovieGraf Youtube kanalında yaptığı röportajda dizinin başrol oyuncularına soran...

27 Haziran’da 3. sezonu yayına giren Netflix dizisi Dark’ın karmaşık ve anlaşılması zor olduğu konusunda birçok yorum yapılıyordu. Bu konuyu MovieGraf Youtube kanalında yaptığı röportajda dizinin başrol oyuncularına soran Ali Aktaş, başrol oyuncularının da izleyenlerle aynı konudan şikayetçi olduğunu ortaya koydu.
Jonas Kahnwald karakterini canlandıran Louis Hofmann ve Martha Nielsen karakterini canlandıran Lisa Vicari, dizinin anlaşılmasının oldukça güç olduğunu, bu yüzden sık sık yönetmene başvurduklarını ve sadece kendi karakterlerine odaklandıklarını söylediler.
FANLAR DAHA ÇOK ŞEY BİLİYOR
Jonas Kahnwald karakterini canlandıran Louis Hofmann yaptığı yorumda, “Fanların dizi hakkında benden çok şey bildiklerini düşünüyorum. Tüm o teoriler, Dark’ta olabilecekler hakkında baya düşünmeleri. Aslında onlar benden çok çok fazla şey biliyorlar” dedi.