Davutoğlu'ndan mülakat tepkisi: FETÖ’nün soru çalmasıyla aynı

Davutoğlu'ndan mülakat tepkisi: FETÖ’nün soru çalmasıyla aynı
Partisinin Ankara Elmadağ'da STK, Kanaat Önderleri ve Basın Mensupları ile düzenlediği toplantıda konuşan Ahmet Davutoğlu, iktidarın ekonomi politikalarına yönelik 'ah alıyorlar' diyerek tepki gösterirken FETÖ’nün soru çalması...

Partisinin Ankara Elmadağ'da STK, Kanaat Önderleri ve Basın Mensupları ile düzenlediği toplantıda konuşan Ahmet Davutoğlu, iktidarın ekonomi politikalarına yönelik 'ah alıyorlar' diyerek tepki gösterirken FETÖ’nün soru çalması ile mevcut iktidarın mülakatlarının arasında hiçbir fark olmadığını vurgulaması dikkat çekti.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

MİLLETİMİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRTMEM

“Bazen yolunuz nerede ayrıldı diye soruyorlar. İşte bu yolsuzluklar yüzünden ayrıldı. Ben milletimin hakkını kimseye yedirtmem. Yakınlarımızı devlete sokmayın dedik; damatlarınızı sokmayın dedik. FETÖ, soru çalarak kendi yakınlarına yer açtı; bunlar da mülakatla. Adalet, vicdan işidir. Adalet, insan onuruna göre yaşam demek, felsefesi, kökeniyle, Türk'ü ile Kürt'ü ile Alevisi ve Sünnisi ile tüm yaşam felsefeleri ile eşit şartlarda yaşaması demek.”