Defteri açarız çukurun dibine girersin

Defteri açarız çukurun dibine girersin
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Karadeniz çalışması kapsamında dün Giresun’un Bulancak ilçesinde de yurttaşlara hitap etti, Akşener, “İktidar mensupları Güneydoğu’ya gidiyorlar faili meçhulcü diyorlar, Giresun’a geliyorlar...

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Karadeniz çalışması kapsamında dün Giresun’un Bulancak ilçesinde de yurttaşlara hitap etti, Akşener, “İktidar mensupları Güneydoğu’ya gidiyorlar faili meçhulcü diyorlar, Giresun’a geliyorlar PKK’lı diyorlar, karar ver kardeşim ben hangisiyim. O zaman defterleri açarız sen çukurun dibine girersin” dedi.

Akşener şunları söyledi:
“Sizin dertlerinizin sözcüsü olmak benim görevim. Aziz Türk milleti siz asilsiz, siyasetçi vekili. Siz olmasanız siyaset yok. Bizi manevi, uhrevi ne olduğu belirsiz iftiralar üzerinden kavga ettirmeye çalışan her kimse onu elinin tersiyle itsin. Senin çocuğun işsiz, haksızlığa uğradı. ‘Beşli Çete’nin vergilerini bir anda siliyorlar o silinen vergilerle girdilerde büyük indirim yapabilirlerdi. Bizi yönetenlere diyoruz ki fındık üreticisini İtalyanların elinde oyuncak etme. Karadeniz kalkınırsa Türkiye kalkınır.”