Demet Evgar'dan yeni şarkı sürprizi

Demet Evgar'dan yeni şarkı sürprizi
Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan Bahar dizisinde oynayan Demet Evgar'ın seslendirdiği "Kadınlar Adamlar" şarkısı, ilk kez yayınlandı.Demet Evgar “Bahar” dizisiyle ekrana bir döndü, pir döndü. Güçlü oyunculuğu kadar...
Show TV ekranlarında seyirciyle buluşan Bahar dizisinde oynayan Demet Evgar'ın seslendirdiği "Kadınlar Adamlar" şarkısı, ilk kez yayınlandı.

Demet Evgar “Bahar” dizisiyle ekrana bir döndü, pir döndü. Güçlü oyunculuğu kadar şarkılarıyla da dikkat çeken başarılı oyuncu hem ekrana, hem de sosyal medyaya damgasını vurdu.

İzleyenlerin “Ekranlara bahar geldi” sloganıyla nitelendirdiği, MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda oturduğu, Show TV’de ekranlara gelen ‘Bahar’ dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde izleyiciler bir sürprizle karşılaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar’ın Bülent Ersoy’un ‘Ümit Hırsızı’ şarkısını seslendirdiği unutulmaz sahnenin ardından bölümün finalinde seyirciler ilk kez yine Evgar’ın kendi yorumunu kattığı ‘Kadınlar Adamlar’ şarkısıyla buluştu. Söz ve müziği Taylan Erdağ’a, düzenlemesi ise Can Saban’a ait olan ‘Kadınlar Adamlar’ şarkısı çok yakında pek çok müzik platformunda da yerini alacak.