Denizli'de 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu, anne gözaltına alındı

Denizli'de 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu, anne gözaltına alındı
Denizli'de bir evde 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çocuğun annesi gözaltına alındı.Olay Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi‘nde bulunan eve ihbar üzerine gelen...

Denizli'de bir evde 2 yaşındaki çocuk ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çocuğun annesi gözaltına alındı.

Olay Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Asmalıevler Mahallesi‘nde bulunan eve ihbar üzerine gelen polis, evde bir çocuğu hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Cansız bedenin 2 yaşındaki M.A.K'ye ait olduğu belirlendi.

Evin bir süre önce, çocuğun annesi olan 27 yaşındaki G.K'nin erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişinin yakınları tarafından kiralandığı, G.K'nin çocuklarıyla burada misafir olarak kaldığı öğrenildi.

M.A.K’nin yapılan otopsisinde küçük bedeninde sigara söndürüldüğüne dair emareler ve darp izleri bulundu. Cesetten alınan numuneler kesin ölüm nedeninin bulunması amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ANNE VE İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis gece geç saatlerde anne Güler K'nın yerini tespit ederek gözaltına aldı. Genç annenin, çocuğun ölümünden sonra evi terk ettiği ileri sürüldü. Çocuğun ölümü ile bağlantılı olduğu düşünülen iki kişi daha gözaltına alındı.