Depremde ailesini kaybedip şatafatlı düğün yapmıştı: AKP Gaziantep İl Başkanı istifa etti

Depremde ailesini kaybedip şatafatlı düğün yapmıştı: AKP Gaziantep İl Başkanı istifa etti
Depremde ailesini kaybettikten sonra şatafatlı düğünüyle gündem olan AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, görevinden istifa etti.AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin 6 Şubat depremlerinde ailesini kaybetmiş daha sonra da kendinden...
Depremde ailesini kaybettikten sonra şatafatlı düğünüyle gündem olan AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, görevinden istifa etti.

AKP Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin 6 Şubat depremlerinde ailesini kaybetmiş daha sonra da kendinden 20 yaş küçük biriyle yaptığı şatafatlı düğünüyle gündeme gelmişti.

Tartışmaların odağı haline gelen Murat Çetin, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

"Affımı istedim"

Çetin paylaşımında "Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06 Temmuz 2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla genel merkezimizden affımı istedim" ifadelerini kullandı.

Çetin'in istifa açıklaması şöyle:

"Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn. Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.

Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim."