Depremzedeler için toplanan yardım kolileri AKP’li belediyenin otoparkından çıktı

Depremzedeler için toplanan yardım kolileri AKP’li belediyenin otoparkından çıktı
Bir yıl önce meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgelerine gönderilmek adına yurttaştan toplanan yardım kolilerinin, AKP’li belediyenin spor salonunun kapalı otoparkında tutulduğu ortaya çıktı.Bir yıl önce meydana...
Bir yıl önce meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgelerine gönderilmek adına yurttaştan toplanan yardım kolilerinin, AKP’li belediyenin spor salonunun kapalı otoparkında tutulduğu ortaya çıktı.

Bir yıl önce meydana gelen deprem felaketinde yüz binlerce yurttaş evini kaybetti.

6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin ardında yardım seferberliği başlatıldı. Yardım toplayan kurumların başında da belediyeler geldi. BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre,  İstanbul'daki AKP'li Üsküdar Belediyesi ise Bulgurlu'daki Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin yardım toplama merkezi olduğunu duyurdu.

Ancak deprem felaketinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen halktan toplanan kıyafetlerin, oyuncakların, ayakkabıların, yatak ve ısıtıcıların spor salonunun kapalı otoparkında tutulduğu ortaya çıktı.

BirGün'ün yerinde görüntülediği yüzlerce koli yardım malzemesi otoparkın büyük bir kısmını dolduruyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise deprem bölgesine büyük yardımlar yaptıklarını belirterek konuyu araştırıp bilgi vereceğini ifade etti.

Belediye yetkilileri ise deprem yardımlarının neden spor salonunun otoparkında tutulduğuna dair bir açıklama yapmadı.