Doruk Doğrusöz Hülya Avşar'ın programında cesur itiraflarda bulundu

Doruk Doğrusöz Hülya Avşar'ın programında cesur itiraflarda bulundu
İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. Hülya Avşar'a konuk olan Doruk Doğrusöz "Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun?" sorusuna...
İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. Hülya Avşar'a konuk olan Doruk Doğrusöz "Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Doruk Doğrusöz, Bir Hülya Avşar Sohbeti programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İşte Benim Stilim yarışmasında Neslihan Doğrusöz olarak tanınan ve cinsiyet değiştiren ünlü isim, programda cesurca sorulan sorulara yanıt verdi.

Hülya Avşar, cinsiyet değiştiren ve erkek olan konuğuna "Erkek gibi yaşayabiliyor musun?" diye sordu.

Doruk Doğrusöz ise "Kesinlikle" yanıtını verince Avşar şaşkınlığını gizleyemedi.

Ayrıca, Avşar genç yaşta viagra kullanan erkeklerle ilgili bilgiler aldığını belirterek, "Senin böyle bir durumun var mı? Ereksiyon olmak için özel bir şey yapman gerekiyor mu?" diye sordu. Bunun üzerine Doruk Doğrusöz, "Böyle bir problemim yok, cinsel hayatımda sıkıntı yaşamıyorum. Ameliyat olalı uzun bir süre geçti ve herhangi bir problem görmüyorum" şeklinde cevapladı.