Dünya o anı konuştu

Dünya o anı konuştu
Beşiktaş taraftarlarının önceki gün oynanan Antalyaspor karşılaşmasında, “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası kapsamında maçın 4:17’nci dakikasında sahaya peluş oyuncaklar atması, dünya gündeminde geniş yer buldu....

Beşiktaş taraftarlarının önceki gün oynanan Antalyaspor karşılaşmasında, “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası kapsamında maçın 4:17’nci dakikasında sahaya peluş oyuncaklar atması, dünya gündeminde geniş yer buldu. Dünya basını “Çocuklar hep gülsün” diye düzenlenen kampanyayı özetle şöyle verdi:

The Guardian: İstanbul›da Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçta, Türkiye›deki depremden sağ kurtulan çocuklara bağış olarak binlerce oyuncak ayı ve pelüş oyuncaklar sahaya atıldı.

Reuters: Beşiktaş taraftarları depremden etkilenen çocuklar için sahaya oyuncak fırlattı.

BBC: Taraftarlar deprem bölgesindeki çocuklara hediye edilmek üzere atkı, bere ve pelüş oyuncaklar attı. Taraftarlar Vodafone Stadı’nda bulunan arama kurtarma ekiplerini alkışladı.

Serie A English: Hayat, sporu aştığında… Beşiktaş ve Antalyaspor’dan depremden etkilenen çocuklar için iç açıcı bir jest.