Dünya Tiyatro Günü İstanbul'da 8 oyunla kutlanacak: İBB Şehir Tiyatroları'ndan ücretsiz gösterimler

Dünya Tiyatro Günü İstanbul'da 8 oyunla kutlanacak: İBB Şehir Tiyatroları'ndan ücretsiz gösterimler
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Şehir Tiyatroları, bu özel günde 8 ayrı oyunla seyircilerle buluşacak.Harbiye Muhsin Ertuğrul...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü özel bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor. Şehir Tiyatroları, bu özel günde 8 ayrı oyunla seyircilerle buluşacak.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Hamlet", Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde "Bir Halk Düşmanı", Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde "Cadı Kazanı", Ümraniye Sahnesi'nde "Gidiş Dönüş Moskova", Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde "Ay, Carmela!", Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde "Ben Medea Değilim", Müze Gazhane Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi'nde "Yatak Odası Komedisi" ve Müze Gazhane Meydan Sahne’de "Zehir" oyunları, 27 Mart'ta seyircilere ücretsiz olarak sunulacak.

Şehir Tiyatroları yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, ücretsiz oyun davetiyeleri 20 Mart'tan itibaren saat 11.00'de sahne gişelerinin yanı sıra "sehirtiyatrolari.ibb.istanbul" ve "biletinial.com" adreslerinden veya "Şehir Tiyatroları" mobil uygulamasından temin edilebilecek.

27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nde gerçekleştirilecek bu özel etkinlik, tiyatro severlere unutulmaz bir gün yaşatmayı hedefliyor.